Frank Oosterhof

Stayers of the Sky

×

Waarschuwing

Fout tijdens het laden van component: com_AutoTweet, Component niet gevonden

Home

Welkom

Welkom op mijn site!

De site is helemaal nieuw. Mijn naam is Frank Oosterhof overnachtfond speler in het mooie Zuid-Holland. Momenteel speel ik de middaglossingen en in de toekomst is het de bedoeling om de ZLU vluchten te spelen.

Mijn hok is opgebouwd uit duiven van Jelle Jellema, Gebr. Limburg, Comb. Klip & Verhagen , een enkele bij Bennie Homma, Albert v/h Hoofd, G. C. van Helden. Deze duiven worden onderling gekruist en soms zuiver gezet.

Het jaar wat achter ons ligt is verleden tijd. Ik heb het viezier op de toekomst die ik na mijn TT in 2014 zonnig tegemoed zie. Het is een hele beleving maar nu weet ik welke kant ik op moet gaan in de kweek en met de duiven.

MR. PERFECT 5E SECT 2 Cahors 4.1076 duiven 20-06-2014 geklokt om 22.04 uur 15 uur en 4 min in de lucht gehangen voor 883km

 

MR. Perfect

 

Hierboven kleinzoon(5e TT Cahors) legendarische " Fransie de 85" deze won 2x 1e Pau Groot Rotterdam  maar ook 1e Chantilly vader en grootvader duifkampioenen in de Fondclub Rotterdam.

 

wens u dan ook van deze plaats veel leesplezier op mijn site en houd deze in de gaten. Elke week in het vluchtseizoen zal ik een verslagje maken van de vluchten zowel africhting als de overnacht.

Frank Oosterhof.